Future Sound 2017

Jeg er projektleder på talentudviklingsprojektet Future Sound. I projektet har vi udvalgt 5 virkelig stærke unge bands og artister og giver dem en kæmpe værktøjskasse til at komme videre med deres musik. Det er et projekt jeg har arbejdet hårdt på og er megastolt af - i videoen kan du se hvordan det gik da vi afholdt intensiv weekendcamp med deltagerne.

Nytårsaften i Köln med The KutiMangoes

Nytårsaften var The KutiMangoes inviteret til Köln for at spille nytåret ind i selskab med 600 feststemte publikummer. Hele koncerten blev transmitteret live på WDR, men her er lige en kort video med highlights. Godt nytår derude!

Bodebrixen: Change it Back

Så er der ny single på gaden fra det kommende album med Bodebrixen.
Bloggen Wolf in a Suit skrev:

Have you ever heard a Spanish guitar used so beautifuly and so right in a modern pop track? the answer is: you haven’t. Just listen to this modern day pop masterpiece that strangely takes you into a disco like limbo that is the soundscape of “Change it back”. From Copenhagen, Denmark comes the next big thing to invade the indie pop scene, Bodebrixen is here and ready to captivate you all.

Ny single fra Bodebrixen: Feel Love

Så er det endelig blevet tid til at løfte sløret for ny musik fra Bodebrixen. Den nye single hedder Feel Love og du kan høre den lige her:

Nyt band: The Kutimangoes

Efter en række koncerter som afløser, er det mig en glæde at kunne sige, at jeg nu er fast medlem af The Kutimangoes. En ny plade er lige på trapperne og det bliver fedt at komme ud og præsentere musikken på spillestederne. Læs mere her: www.kutimangoes.com 

Under the Sun

For nylig udkom dette radio edit af nummeret "Under the Sun" med Hymns From Nineveh, som jeg spiller congas på. Sommer og sol og vind i håret!

Anmeldelser

Så er der lige landet et par fine anmeldelser:

All About Jazz skriver om Blood, Sweat, Drum + Bass: In The Spirit Of...

In The Spirit Of... is drum and bass heavy to be sure, yet BSD+Bass' percussive force and the undulating rhythmic grooves are as much embedded in the full, stirring ensemble voice. And, if it doesn't quite draw blood, it sure as hell raises a satisfying sweat.

http://www.allaboutjazz.com/in-the-spirit-of-by-ian-patterson.php

Gaffa skriver om Dunia: Tales

Der er en helhed på pladen, som er noget af det bedste orientalske musik, undertegnede har hørt udenfor Mellemøsten. Ja, netop fordi musikken er diaspora-musik, er der afstand og overblik, og det skaber den identitet, som gør dette orkester unikt.
Vidunderligt og virtuost. Tak for det.

http://gaffa.dk/anmeldelse/96590

Rhythm Necklace

Her er et virkelig godt bud på en app der gør det nemt at arbejde med polyrytmik og samtidig visualiserer det rytmiske billede helt fantastisk godt.