Back to All Events

The Kutimangoes

Et af Danmarks i særklasse bedste afrojazz-orkestre, THE KUTIMANGOES, giver koncert i STARS gård. Hele familien er velkommen.

For The KutiMangoes er der ikke noget, som hedder børnemusik eller voksenmusik - kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for og har høstet mange roser for deres evne til at invitere musikelskere i alle aldre ind i musikken og give alle en kæmpe vitaminindsprøjtning fyldt med varme, glæde og solskin.

Musikken er blevet kaldt universel, positiv, dansabel musik fyldt med kærlighed, og koncerten vil byde på mulighed for at synge, råbe og danse med. Afrojazz til hovedet og til kroppen.

Du kan med andre ord godt begynde at glæde dig til en smittende live-oplevelse under åben himmel i selskab med The KutiMangoes, der mere end nogensinde før står klar til at overvinde både hjerter og hjerner på tværs af landegrænser og aldersskel.