Back to All Events

BSD+B featuring Palle Mikkelborg og Jeppe Kjellberg

  • Musikhuset Thomas Jensens Allé Aarhus, 8000 Denmark (map)

Blood Sweat Drum + Bass feat. Palle Mikkelborg celebrating
75 + 15 = 90 wonderful years
Special guest: Jeppe Kjellberg (WhoMadeWho)

Palle Mikkelborg og Blood Sweat Drum + Bass har arbejdet regelmæssigt sammen siden 2008.
Turneen i 2016 vil blive en fejring af både Palle Mikkelborgs 75 års fødselsdag, og BSD+B´s beskedne 15 år, som ikke desto mindre tilsammen bliver til flotte 90 år. At 2016 så også er året hvor Miles Davis ville have rundet de 90 år, er måske blot helt tilfældigt, og så alligevel...?

"Storslået møde mellem trompetist Palle Mikkelborg og det vidtfavnende big band Blood Sweat Drum + Bass." Således skrev musikmagasinet GAFFA i sin femstjernede anmeldelse af seneste udgivelse, og nu er der mulighed for et gehør med denne unikke konstellation