Back to All Events

Shanghai - The Never Ending Big Band Experience

  • Musikhuset Aarhus, Lille Sal Thomas Jensens Alle 2 8000 Aarhus C (map)

Komponist Signe Bisgaard, big bandet Blood Sweat Drum + Bass, historiker Søren Hein Rasmussen og digital scenograf Laura Rathschau har skabt en ny musikalsk live-oplevelse. Den bringer dig dybt ind i det dystre og bankende hjerte af Shanghai anno 1927, hvor orkester og historie smelter sammen i den bevægelige scenografi af moderne illustrationer, historiske fotos og passager med kildebaseret spoken word. Det er historiker Søren Hein Rasmussen selv, der står på scenen sammen med orkesteret. Hele koncertoplevelsen bliver efterfølgende udgivet i et nyt interaktivt digitalt format, der bygger videre på koncert-oplevelsen.

Bliv meget klogere, kunstnerisk rigere og vær en del af en sensationel musikalsk verdensnyhed med Shanghai - The Never Ending Big Band Experience.

Later Event: April 23
The Kutimangoes