Jul
14
9:00 PM21:00

The Kutimangoes & Friends @ Cph. Jazz Festival "Jazz by the Sea"

The Kutimangoes er ét af landets mest nyskabende og prisvindende afrojazz-grupper. Bandet, der har turneret i Mali, Burkina Faso, Sydkorea, Kina og det meste af Europa, dykker ned i en medrivende åre fra såvel den levende vestafrikanske musik, særligt repræsenteret ved Fela Kutis bands, som jazzbassist/orkesterleder Charlie Mingus’ umiskendelige stil.

Forvent fest til både fødderne og hjertet, når Kutimangoes giver koncert på Copenhagen Jazz Festival 2017 med to gæstestjerner fra Burkina Faso.

The Kutimangoes feat. friends from Burkina Faso!
Fredag 14/7, kl. 20.00 – Jazz by the Sea, Islands Brygge
Køb billet: http://burl.nu/aao5c2

View Event →
Jul
13
2:00 PM14:00

The Kutimangoes

Et af Danmarks i særklasse bedste afrojazz-orkestre, THE KUTIMANGOES, giver koncert i STARS gård. Hele familien er velkommen.

For The KutiMangoes er der ikke noget, som hedder børnemusik eller voksenmusik - kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for og har høstet mange roser for deres evne til at invitere musikelskere i alle aldre ind i musikken og give alle en kæmpe vitaminindsprøjtning fyldt med varme, glæde og solskin.

Musikken er blevet kaldt universel, positiv, dansabel musik fyldt med kærlighed, og koncerten vil byde på mulighed for at synge, råbe og danse med. Afrojazz til hovedet og til kroppen.

Du kan med andre ord godt begynde at glæde dig til en smittende live-oplevelse under åben himmel i selskab med The KutiMangoes, der mere end nogensinde før står klar til at overvinde både hjerter og hjerner på tværs af landegrænser og aldersskel.

View Event →